Välj sida

Medarbetare

Vi som arbetar inom Digitalt innovationscenter är ett team på 4 personer. Här kan du läsa mer om oss!

Paula Fagerlund

Paula Fagerlund

Chef för Digitalt Innovationscenter

Driven och erfaren innovatör med stort tekniskt intresse. Med kritiska ögon och varmt hjärta ser jag som ett av Innovationscenters viktigaste uppgifter att utbilda i och föra samtal om AI på alla plan i myndigheter och samhället. Med rätt data och etisk kompass kommer AI att bidra till en arbetsmarknad där Arbetsförmedlingen är navet för ett ständigt och livslångt lärande.

 E-post: paula.fagerlund@arbetsformedlingen.se

Caroline Blomberg

Caroline Blomberg

Informations och utställningsansvarig

Nyfiken och praktisk fd Arbetsförmedlare/SIUS/kvalificerad handläggare med erfarenhet från tre myndigheter och Bryssel. Innvationskommunikatör på Innovationscenter. Driver och skriver information på webb och sociala medier. Event och utställningsmakare  Brinner för att göra tekniska innovationer förståeliga och tillgängliga för icketekniker.

E-post: caroline.blomberg@arbetsformedlingen.se

Peter Säll

Peter Säll

Gedigen erfarenhet och engagemang kring arbetsmarknad, digitalisering och teknik. Är en nyfiken och  analytisk framtidsvisionär.
Projektleder, utforskar, prototypar samt inspirerar kring morgondagens teknikutveckling. Vill driva på utvecklingen av framtidens arbetsmarknad till att bli inkluderande för alla. 

E-post: peter.sall@arbetsformedlingen.se

Andreas Wiman

Andreas Wiman

Har gått webbutveckling på högskola. På fritid spelar jag en del olika spel.
Jobbar med att programmera robotar, utvecklar VR och 3D-printning. Har arbetat med ett projekt där vi undersökt vilka skills man får av att gaming. Ansvarar för att skriva case samt att presentera dem och svara på frågor om Arbetsförmedlingens öppna data vid Hackathons som Open Hack och Hack for Sweden. 

E-post: andreas.wiman@arbetsformedlingen.se

OM OSS

Arbetsförmedlingens digitala innovationscenter startade i mars 2016 med syftet att visualisera digitala möjligheter för morgondagens arbetsmarknad

Senaste Tweets