Anmälan är öppen: Innovationsvecka i Göteborg/Halmstad

Anmälan är öppen: Innovationsvecka i Göteborg/Halmstad

Här kan du anmäla dig till hackathon i Göteborg och Halmstad!

Innovationsvecka 2017 Göteborg/Halmstad:

Arbetsgivare behöver arbetskraft och arbetssökande behöver jobb – ändå hittar de inte alltid varandra. Innovationsveckan 2017 arrangeras av Arbetsförmedlingens Digitala Innovationscenter, Ingenjörer utan gränser, Business Region Göteborg, Kinnarps Workspace Solutions och Högskolan i Halmstad.

Program och anmälan till seminarier.

Med Innovationsveckan vill vi hitta nya digitala lösningar som förenklar för arbetsgivare och arbetssökande att komma i kontakt med varandra och förstå varandra. Innovationsveckan hålls i Göteborg och Halmstad 5-9 oktober 2017. Veckan består av två inspirationsdagar torsdag 5 oktober och fredag 6 oktober samt ett rykande intensivt hackathon från lördag 7 oktober till och med söndag 8 oktober som ordnas av Open Hack och Högskolan i Halmstad. Här hackas digitala lösningar fram i Göteborg och Halmstad samtidigt!! De vinnande förslagen presenteras måndagen 9/10.

Intresserad av att hacka? Anmäl dig här:    Anmälan Halmstad      Anmälan  Göteborg     Först till kvarn!

OM OSS

Arbetsförmedlingens digitala innovationscenter startade i mars 2016 med syftet att visualisera digitala möjligheter för morgondagens arbetsmarknad

Senaste Tweets