Välj sida

FutureWorkX – från unga till unga

FutureWorkX – från unga till unga

FutureWorkX

Fredagen den 8 december kl 17-21 arrangerar Arbetsförmedlingens ”Tekniksprångarna” Takwa Lahwal och Sebastian Zetterberg ett ”Snackaton” i H40 Aulan! Det heter FutureWorkX.

Målgrupp: Ungdomar mellan 13-19 år i Stockholm. Vi bjuder på pizza!
Syftet: Att ungdomar ska få en bättre förståelse för dagens och framtidens arbetsmarknad samt hur teknik kan användas i vårt samhälle. Hitta lösningar hur alla ungdomar kan använda all teknik utan fördomar.

Man behöver inte vara teknikintresserad för att delta.

Tekniksprångarna Takwa Lahwal och Sebastian Zetterberg arbetar just nu med ett projekt med mål att underlätta för ungdomar att förstå kring vad de vill och kan göra i framtiden. Projekt kallas för FutureWorkX och är ett uppdrag från unga till unga, med syftet att upplysa ungdomar om dagens och framtidens arbetsmarknad samt teknikens betydelse.

FutureWorkX föddes när Takwa och Sebastian pratade om hur lite de visste om arbetsmarknaden när de själva gick i åttan och nian på högstadiet. Hittills har projektet fått oväntat bra respons både externt och internet. Uppdraget består av två delar – en VR-workshop och ett Snackathon.  Läs mer på bloggen

http://utvecklingsbloggen.arbetsformedlingen.se/arkiv/2017-11-13-futureworkx—fran-unga-till-unga.html

FutureWorkX – från unga till unga

OM OSS

Arbetsförmedlingens digitala innovationscenter startade i mars 2016 med syftet att visualisera digitala möjligheter för morgondagens arbetsmarknad

Senaste Tweets